فلزیاب تصویری

فلزیاب تصویری

با سلام خدمت تمام علاقه مندان و دستداران حوزه کاوشگری، امروز قصد داریم درباره دستگاه های فلزیاب تصویری با شما صحبت کنیم و هر نکته ای که درباره این دستگاه ها به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهیم.

دستگاه های فلزیاب تصویری می توانند کارایی های زیادی داشته باشند. برای مثال این دستگاه ها می توانند هم دفینه های باستانی را کشف کنند هم مکان دفینه ها را پیدا کنند. در این مورد باید بگوییم که بهترین عملکرد را دستگاه های تصویری یا اسکنر ها دارند. پس اگر تمایل دارید درباره این دستگاه ها بیشتر بدانید با ما همراه باشید.

سیستم های فلزیابی

دستگاه های فلزیاب در کل می توانند با دو سیستم پالسی و وی ال اف کار کنند. در سیستم وی ال اف ما می توانیم فلزات را در عمق کمتر از دو متر کاوش کنیم. دستگاه هایی که به این سیستم مجهز است می توانند از طریق اسکنر ها هم تصاویر لایه های زمین را نشان دهند اما به دلیل عمق کاوش پایین کارایی چندانی در گنجیابی ندارند.

اما سیستم پالسی می تواند فلزات را در عمق چهار متر هم به راحتی شناسایی کند. این دستگاه ها می توانند در دفینه یابی بسیار مفید باشند و از طریق اسکنر ها تصاویر لایه های زمین را به دست کاوشگران برسانند. پس اولین نکته درباره فلزیاب تصویری این است که از سیستم پالسی بهره ببرد.

تصاویر فلزیاب

همانطور که گفتیم این ابزار ها توانایی ارائه تصاویر را به اپراتور دارند. اما سوأل این است که، این تصاویر چگونه هستند؟ و به چه شکل؛ تهیه و ارائه می شود و کاربرد آنها چیست؟

دستگاه های تصویری دقیقا مشابه فلزیاب های معمولی می باشند. اما با یک تفاوت بزرگ. این دستگاه ها به وسیله سنسور هایی که در آنها تعبیه شده است؛ قادر هستند دیتا یا اطلاعات دریافتی توسط کویل یا لوپ را به؛ تصاویری دو بعدی و یا سه بعدی تبدیل کنند.

این تصاویر به صورت گراف هایی رنگی به کاوشگر نمایش دهد. این اطلاعات توسط نمایشگر خود دستگاه و یا نمایشگر های جانبی به نمایش گذاشته می شود. کاربرد این تصاویر در تاثیرات مثبتی می باشد که بر نتیجه کاوش ها خواهند گذاشت.

فلزیاب تصویری
فلزیاب تصویری

کاربرد فلزیاب تصویری

دستگاه های گنج یاب می توانند از طریق سیستم بوقی و تصویری کار کنند. دستگاه های تصویری کارایی زیادی دارند. ما می توانیم از طریق این دستگاه ها هم دفینه ها را کاوش کنیم هم جای دفینه های باستانی را پیدا کنیم.

برای مثال اگر کاوشگر با دستگاه تصویری از روی مقبره یا اتاقک های باستانی عبور کند می تواند از طریق تصاویر دو بعدی یا سه بعدی آنرا کشف کند و دفینه درون آنرا پیدا کند اما با دستگاه های بوقی احتمال این اکتشاف بسیار پایین است. چرا که این مقبره ها به صورت پلمپ شده هستند و دستگاه نمی تواند فرکانس طلا نقره و … را دریافت کند.

در این شرایط یک اسکنر قدرتمند می تواند مانند یک شاه کلید عمل کند و کاوشگر را به دفینه باستانی برساند.

برخی از انواع دستگاه های تصویری

کمپانی آی کا پی وی با بهره گیری از دانش روز دنیا و تخصص مهندسین ایرانی بهترین و قدرتمند ترین طلایاب های تصویری را تولید کرده، شما می توانید با برخی از این دستگاه ها آشنا شوید.

  • فلزیاب RICHEL M-40
  • طلایاب KOMATSU A-U-2
  • گنج یاب AUR 370 PLUS
  • دفینه یاب LEOPARD 2000
  • سکه یاب DERAK 116
  • گنجیاب PV IMAGING

تفاوت فلزیاب های تصویری

دستگاه های دفینه یاب تصویری به دو دسته تقسیم می شوند یکی دستگاه هایی که توانایی عکسبرداری دارند و یکی دستگاه هایی که توانایی لایو اسکن یا پخش زنده دارند.

در دستگاه هایی که می توانند عکسبرداری کنند باید کاوشگر سنسورها را از روی سطح زمین عبور دهد و بعد از آن تصاویر صادر شده را در لپ تاپ یا گوشی و … ببیند و تحلیل کند.

اما در سیستم لایو اسکن کاوشگر می تواند همزمان با عبور کردن از سطح زمین، لایه های زیر زمین را هم ببیند و بتواند در همان لحظه هدف را پیدا کند.

هر چند در مورد تهیه دستگاه های فلزیاب و تعیین کردن این که کدام مورد برای شما بهتر خواهد بود؛ باید نیاز ها و اولویت ها و اهداف خود و البته مکان مورد نظر خود را در نظر قرار دهید؛ اما می توان در این مورد استثنا قائل شد و عنوان کرد که؛ در درجه اول برترین دستگاه های تصویری آنهایی می باشد که؛ از سنسور مگنومتر و برنامه ویژوالایزر برای جمع آوری و پردازش دیتا؛ استفاده می کنند.

فلزیاب تصویری
فلزیاب تصویری

از کجا می توان فلزیاب تصویری اصلی را تهیه کرد؟

به طور حتم برای خرید فلزیاب اصل؛ باید به کمپانی های معتبر مراجعه کنید. چون دستگاه هایی که از نمایندگی های غیر معتبر تهیه می شوند مجهز به سنسورهای قدرتمند نیستند و کارایی ثابتی در شرایط متفاوت ندارند.

غیر از این، دستگاه های تصویری بسیار حساس هستند و نیاز به گارنتی معتبر و ضمانت نامه دارند. و واضح است که تنها نمایندگی های معتبر می توانند این ضمانت نامه ها را به مشتریان خود ارائه کنند.

کمپانی آی کا پی وی با بیش از بیست سال سابقه در تولید و فروش انواع دفینه یاب تصویری دستگاه هایی تهیه کرده است که همسان با نمونه های مشابه خارجی است و تمام محصولات خود را به ضمانت و خدمات پس از فروش ارائه می کند.

آیا استفاده از ابزار های کاوش تصویری؛ سخت است؟

یکی از باورهای غلط در استفاده از دستگاه های فلزیاب تصویری این است که کار با این دستگاه ها سخت است. اما به صورت کلی باید بگوییم کار با دستگاه طلایاب چه تصویری باشد چه نباشد سخت نیست و تنها نیاز به آموزش صحیح و کمی تمرین دارد.

برای همین تمرین کردن است که ما توصیه می کنیم دستگاه را خریداری کنید و از اجاره دستگاه پرهیز کنید. کمپانی آی کا پی وی برای مشتریان خود آموزش گام به گام دارد و غیر از آموزش ها، مشتریان این کمپانی می توانند به راحتی با مشاورین در تماس باشند و مشکلات احتمالی را رفع کنند

09120043750

نتیجه گیری

اگر قصد کاوش دارید حتمأ با مشاورین ما در تماس باشید چرا که در نهایت دستگاهی که برای یک اپراتور مناسب باشد با اپراتور دیگر تفاوت دارد. نکته آخر در مورد دستگاه های فلزیاب تصویری این است که این دستگاه ها بر اساس تعداد سنسور عملکرد متنوعی دارند. پس اگر می خواهید از این دستگاه ها استفاده کنید این نکته را هم در نظر داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و خرید