فلزیاب پالسی

فلزیاب پالسی

با سلام خدمت تمام علاقه مندان و دوستداران حوزه کاوشگری امروز قصد داریم درباره فلزیاب پالسی صحبت کنیم. در واقع تمام طلایاب های حرفه ای مجهز به سیستم پالسی هستند. در این مقاله هر چیزی که درباره این سیستم نیاز دارید به شما گفته خواهد شد پس با ما همراه باشید.

فلزیاب

دستگاه فلزیاب وسیله‌ای الکترونیکی است که برای پیدا کردن اجسام فلزی مخفی یا گم شده درون زمین، ساخته شده است. این دستگاه ها به صورت کلی از دو سیستم وی ال اف و پالسی بهره می برند.

این دستگاه ها می توانند فرکانس های یک فلز خاص را به زمین ارسال کرده و برگشت همان فرکانس را دریافت کنند. در نهایت شکست فرکانس باعث می شود که دستگاه وجود فلز را در زمین تشخیص دهد.

تفاوت سیستم های فلزیاب

اولین پرسش برای افرادی که در این زمینه تازه کار می باشد به وجود می آید این است که تفاوت فلزیاب پالسی با سایر فلزیاب ها در چیست؟ و این نوع فلزیاب چه مزایایی دارد که سایر فلزیاب ها ندارند.

پاسخ به این دو سوال می تواند معرف خوبی باشد برای سیستم فلزیاب پالسی، در واقع تفاوت سیستم های وی ال اف و پالسی در این است که سیستم وی ال اف فرکانس های نزدیک دارد و عمق کمتری را کاوش می کند. دستگاه های وی ال اف نهایتأ تا عمق دو متر عملکرد مناسبی دارند و برای دفینه یابی کارایی لازم را ندارند.

فلزیاب پالسی

فلزیاب پالسی

اما طلایاب های پالسی می توانند به راحتی تا عمق چهار متر و بالاتر کاوش کنند. این دستگاه ها را ما فلزیاب های حرفه ای می دانیم و قدرت کاوش آنها به مراتب بالاتر از دستگاه های VLF می باشد.

مزایای فلزیاب پالسی

یکی از مزایای مهم فلزیاب پالسی عمق کاوش بالای آن ها می باشد. ما برای دفینه یابی به این عمق کاوش نیاز داریم. از مزایای این نوع فلزیاب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فلزیاب ها بوقی پالسی بهترین انتخاب برای کار در زمین های شوره زار ، معدنی و مرطوب می باشد این دستگاه ها می توانند ثبات خودشان را در هر شرایط حفظ کنند. و زمین های آلوده تأثیری در عملکرد آنها ندارد.

ویژگی خاص دیگر این دستگاه ها تفکیک فلزات با ارزش از کم ارزش است که در دفینه یابی بسیار موثر است. ما می توانیم دستگاه خود را روی فلز طلا تنظیم کنیم و تنها همین فلز را در محیط کاوش کنیم.

اطلاعات تخصصی فلزیاب پالسی

فلزیاب ها بر اساس نوع میدان مغناطیسی که توسط فرستنده آنها ایجاد می شود. به دو نوع تقسیم می شوند: 

  1. پالس القایی (Pulse induction (PI 
  2. نوسان ممتد (Continuous wave (CW 

در فلزیاب های نوع PI یک جریان فرستنده که دائم روشن و خاموش می شود برقرار می گردد.میدان، جریان ادی (eddy) پالسی در شیء ایجاد می کند. که با انالیز میرایی پالس القا شده در گیرنده شناسایی می گردد؛

در واقع انرژی القایی نسبت به ولتاژ اولیه در دو سر سلف با یک اختلاف فاز ظاهر می شود. در صورت برخورد دستگاه با فلزات، تغییراتی در دامنه و یا اختلاف فاز ایجاد می شود.

اساس کار فلزیاب های PI بر اشکارسازی این اختلاف ولتاژ چند میکرو ولتی بین دو نمودار یعنی زمانی که سیم پیچ ها (قلب دستگاه یا همان قسمت اصلی ان سیم پیچ می باشد.) در معرض هیچ نوع فلزی قرار ندارد. و زمانی که سیم پیچ در معرض یک نوع فلز قرار می گیرد است. فلزات مختلف در طول این نمودار در جاهای خاصی قابلیت تاثیر بیشتری دارند.

نتیجه گیری

اگر قصد گنج یابی دارید حتمأ از فلزیاب پاسی استفاده کنید. البته شما می توانید در کنار دستگاه اصلی از مکمل های دفینه یابی هم بهره ببرید دستگاه هایی مانند ردیاب و اسکنر که می توانند کار کاوشگری را به مراتب سریعتر و آسان تر کنند.

نکته دوم هم این است که دستگاه های فلزیاب بر اساس کیفیت برو و متریال استفاده شده می توانند کارایی های متفاوتی داشته باشند. پس از کمپانی های معتبر، خرید کنید. ما در کمپانی آی کا پی وی برای تمام دستگاه های خودمان از برد اختصاصی ساخت کشور آلمان بهره می بریم.

بقیه لوازم فلزیاب های آی کا پی وی هم از مواد درجه یک است و این دستگاه ها به راحتی با نمونه های خارجی قابل رقابت هستند. تمام این دستگاه ها هم با ضمانت نامه کتبی و خدمات پس از فروش ارائه می شود. پس:

جهت خرید فلزیاب پالسی در سراسر ایران با شماره 09917579030 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و خرید